Alla bollys (!)

Här kommer alla Bollys.
Söta va? Det är Black bolly, Blue bolly, Gold bolly, Red bolly, Pink bolly, Green bolly, White bolly, Tiger bolly, Orange bolly, Purple bolly, Beach bolly, Och Rainbow bolly. Många va! (Puh!)
Kunde inte låta bli att lägga in några Woobys också!

Gott nytt år!

Gott nytt år alla pandor! (BOM!) (PANG!) Oj lite mycket  fyrverkerier! Tja gott nytt år! Det var det jag skulle säga. Kort och tråkigt inlägg. Hejdå!

Sagan om den försvunna bollyn del 4

Hej alla pandor! Då var det dags att presentera sista delen av sagan om den försvunna bollyns slut. :(
Jo det var såhär Goldy hade försvunnit och utanför dörren såg de Beardy och Goldy. Beardy hade det lite ensamt så han "snodde" Goldy. sen hade de bara lekt kurragömma och hade det kul. Då var den sagan slut. Hej hej leverpastej
j

Sagan om den försvunna bollyn del 3

Ni undrar ju säkert vart de hittade kofoten. Nu är det äntligen dags att presentera fortsättningen!
De gick till presentaffären för att OX skulle köpa kläder. När Love klättrade upp på hyllan så ramlade han ner med en kofot i högsta hugg! Bra Love! de gick till piratbaren så gav de Pandabeard kofoten han gick ner i luckan men såg inget. Vi gick hem ledsna över att Goldy var borta. Då såg vi något guldigt och något blått. Goldy! skrek OX. Men vem var det mer?... Mer får ni höra imorgon...

Sagan om den försvunna bollyn del 2

Förlåt att jag är lite sen men nu är det dags för fortsättningen på sagan om den försvunna bollyn. Så nu börjar den!
Som ni vet hade de ju gått till biblioteket och letat efter ledtrådar. Tja det Tiger snubblade på var faktiskt en tråd. Men inte vilken tråd som helst utan en sladd! Hmm... Sa OX mycket märkligt de följde den den ledde till sten statyn den med Joshua på ni vet. där under fanns det en lapp som det stod gå till Pandabeard.
De gick dit och pratade med honom. Han sa: Hitta en kofot! Vi undrade vart en kofot kunde finnas sen hitta de en i. Vart? det får ni höra imorgon...

Goldys galna saker!

¶ Tjenare Gloldy här jag tänkte berätta om lite galna saker jag har gjort när OX inte var hemma. Den första saken var att när OX skulle gå ut så släckte han brasan och jag kröp in i den det var först skönt men sen började den brinna igen och det var inte alls skönt sen gick jag hem till min lilla matskål men den stod under granen.
Jag gick till den men sen stötte jag till granen och så välte den och krossade spegeln och allt blev huller om buller. Oj! sa jag nu kommer OX bli jättearg på mig bäst att ställa tillbaka allt. Jag ropade på Maetria Tiger Love och Woody för att hjälpa till Maetria lagade spegeln  Woody städade upp allt Tiger dammade av allt Love blötte ner dom så att de kunde tvättas och jag Goldy ställde upp granen. Sen när OX kom hem sa han duktiga bollys och pokopets!¶

Panfu adventskalendern idag

Hej! Idag får man en svajande julgran och en ängel till vanliga granen. Mina bollys brukar sitta i granen ibland :happy: Goldy brukar sitta där mest.  Nä nu Goldy ner från granen! Ånej han faller ånej igen nu faller love från andra granen och tiger från spisen ånej! nu tar jag dom 1...2...3.(puh!) kan inte skriva mer bollysarna är så vilda hejdå!

Sagan om den försvunna bollyn del 1

Det hela började med att OX Goldy Tiger och Love spelade fotboll i sin trägård. Då sparkade Goldy in bollen i en liten buske som prasslade. Han gick för att hämta den men när han kom fram sträcktes en hand ut och Goldy var borta. Ånej! skrek OX GOLDY! De gick till busken men det var ingen där. Konstigt sa OX. Jag var säker på att det var nån där. Nästa dag gick de till Kamaria och frågade om vad som kunde finnas i busken. Hon sa att de skulle fråga badvakten vid poolen för det var han som hade planterat alla buskar. De gick dit och av honom fick de en karta som ledde till mörka skogen. Sen gick dom dit och träffade en pirat. Han sa att man skulle gå till biblioteket och leta efter ledtrådar. De gick dit och sen letade de de hittade... Mer får ni höra imorgon.

Hej!

Hej jag heter OX och jag tänkte börja blogga här.  ♥Hej jag heter Love :D och jag är OX rödabolly. Jag kommer att skriva med två hjärtan mellan raden/raderna hej hej♥. ¶Hej jag heter Goldy och jag är OX guldbolly och jag skriver med två ¶ mellan raderna hej hej¶ ®hej jag heter Tiger och är OX tigerbolly och skriver med två ® mellan raderna hej hej® Tja det var mina bollys (puh!) det är ganska många! P.s jag har 2 pokopets till men vilka berättar jag inte hehehehe... Ja jag heter OX en snäll panda (snällast på hela panfu!)

Välkommen till min nya blogg!

Jag kommer skriva om Panfu och lite annat. Min förra blogg hette hugoadolfsson.blogspot.com Ses

senare

//OX

 


RSS 2.0